Collega's aan het woord

Jens

AccountmanagerVerkoop, inkoop en advies

“Ik ging op jonge leeftijd al aan het werk. Theoretisch leren ligt mij niet. Ik leer op het werk. Krijg ik een uitdaging, dan ga ik daar de volle 100 procent voor. Verkoop lag mij altijd wel. Met het belang van de klant op de eerste plaats.

No-nonsense

Via een vacaturesite zag ik een functie bij Network Company die mij perfect leek te passen. Ik heb direct gebeld en een afspraak gemaakt. In het eerste gesprek zag ik al dat er een goede match was: No-nonsense, doelgericht en meedenken met de klant. Weet je een probleem niet op te lossen? Daar helpen je collega’s je mee. Er is bij Network Company een open manier van werken die mij aanspreekt. Deze open manier van werken is zowel intern als extern. We zijn transparant naar onze klanten en stellen hun belang altijd voorop.

Hoog kennisniveau

Als inkoper en verkoper heb ik veel contacten met diverse leveranciers en fabrikanten. Die waarderen het hoge kennisniveau waar wij voor gaan. We worden vaak uitgenodigd voor seminars, events en trainingen. Onze input wordt op prijs gesteld, we sparren graag. Die korte lijntjes zijn natuurlijk ideaal als je een oplossing voor een storing of probleem wilt verifiëren.

Continu ontwikkelen

Ik werk nu al geruime tijd bij Network Company. Ik wil me continu ontwikkelen, en dat kan bij Network Company. Je krijgt de vrijheid om je eigen ding te doen. Mijn werk wordt gewaardeerd. Bij Network Company worden we beloond naar ons kunnen en dat houdt een bedrijf rendabel en succesvol.

Open sfeer

Bij Network Company is een open sfeer. Voor mij is het meer dan alleen werken. We pakken een biertje samen op vrijdagmiddag, doen uitjes. Het voelt aan als familie. Het verkoopteam bestaat nu uit Wilco en mijzelf. Dat zal zeker groeien, met Account Managers en Inside Sales. We willen de klantactiviteiten uitbreiden. We zoeken mensen die passen bij Network Company qua niveau en manier van denken. Je hebt hier niet per se je papieren nodig. Je wordt hier gewaardeerd voor je toegevoegde waarde. Dat past mij prima.”

Network Company B.V.

Network Company B.V.

Kokkel 10, 1723 HX Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226-820840

Fax: 0226-344600

E-mail: info@networkcompany.nl