Collega's aan het woord

Bart

Medior Engineer“Mijn takenpakket varieert van klein tot groot, van A tot Z. Ik installeer een pc op de locatie van de klant, doe preventief onderhoud, plaats een printer: echt allround. Op mijn 18e ben ik begonnen met werken bij een callcenter. Daarna heb ik op detacheringsbasis als servicedeskmedewerker bij diverse bedrijven gewerkt. Toen ik bij Network Company begon, had ik dus al zes jaar helpdesk ervaring opgedaan. Ik maakte de stap omdat ik me graag wilde ontwikkelen in onsite werk en bij klanten langs gaan. Die kans kreeg ik bij Network Company en na 1,5 jaar was ik volledig werkzaam in de buitendienst.

Vrijgelaten

In ons vakgebied leer je elke dag bij. Je moet zelf veel invullen en veel uitzoeken, hiervoor is eigen initiatief erg belangrijk. Dat betekent kunnen aanpakken, we zijn niet allemaal hetzelfde. Bij Network Company wordt je vrijgelaten in de invulling van je werk. Als het werk maar gebeurt, er goede kwaliteit geleverd wordt en de klant tevreden is. Je bepaalt zelf hoe je het doet. En dat is precies zoals ik het wil.

Waardering

In een persoonlijkheidstest kwam naar voren dat ik communicatief sterk ben. Dat waarderen mijn collega’s en klanten. Een recente verandering binnen Network Company is het werken in teams met klantengroepen. Een aantal klanten willen dat ik blijf komen, dat is echt fijn. Ik denk vanuit de klant én vanuit Network Company.

Werkweek

Maandagochtend beginnen we met een werkoverleg. Dat is het moment waar je van je collega’s kan leren hoe zij omgaan met bepaalde problemen. Het is ook het begin van weer een gezellige werkweek. Je leert door gewoon te dóen: nieuwe software installeren en ondervinden. Daarnaast heb ik bij Network Company een training gedaan tot Cisco Engineer. Ik ben in december 2014 vader geworden en straks wil ik weer verder met trainingen.

Sfeer

Wat ik prettig vind bij Network Company is de laagdrempelige sfeer. We zijn professioneel in ons werk en helpen elkaar tot de juiste oplossingen te komen. Op vrijdagmiddag wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel. Dat houdt de sfeer erin. We werken mensgericht, je weet waar je aan toe bent en eerlijkheid staat voorop. We zijn echt klantgericht. Dat kom je niet bij elk ICT-bedrijf tegen.”

Network Company B.V.

Network Company B.V.

Kokkel 10, 1723 HX Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226-820840

Fax: 0226-344600

E-mail: info@networkcompany.nl