Over ons

Wij zijn een no-nonsense automatiseringsbedrijf dat midden- en kleinbedrijven in alle branches door heel Nederland ondersteunt. Dit doen wij 24/7: al onze klanten verwachten snel en efficiënt te worden geholpen. Ze vinden in Network Company een ICT-partner die meedenkt vanuit hun eigen situatie. Wij houden namelijk van uitdagingen.  

Betrokken en servicegericht
Als relatief klein ICT-bedrijf zetten we met professionele mensen een hoogwaardige service neer. Dat merken onze klanten tot volle tevredenheid in onze dienstverlening en prijs. We zijn betrokken, eerlijk en vinden een goede service vanzelfsprekend. Uw bedrijf moet gewoon blijven draaien zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Goede klik
Sinds het begin in 2001 is Network Company met gemiddeld 25 procent per jaar gegroeid. Voornamelijk door mond-tot-mond reclame van tevreden klanten, zonder enige marketing of acquisitie. Bij een nieuwe klant vinden we het belangrijk dat we een goede klik hebben en dat wij het bedrijf echt verder kunnen helpen. En kan een andere partij u als klant beter helpen? Dan vertellen we dat ook. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten.

 

Geschiedenis

Network Company is door Wilco de Ruiter opgestart in 2001. In de vier jaar daarvoor had hij veel ervaring opgedaan met andere ICT bedrijven. Voor Wilco is het leveren van een hoge kwaliteit aan zijn klanten belangrijk, net als het vinden van uitdagingen. Binnen Network Company heeft hij hier alle grip op.

Telking en Webvanced
Sinds de start groeide Network Company met gemiddeld 25 procent per jaar in omzet en omvang, dankzij de mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. In 2006 zette Wilco samen met zijn broer Dagmar het bedrijf Telking op, om klanten ook te ondersteunen met telecommunicatie. Met dezelfde gedachte werd Webvanced opgezet in 2009 voor alle voorkomende internetdiensten zoals webdesign en hosting. Klanten kunnen voor al hun ICT, bedrijfstelefonie en internetdiensten terecht bij één overkoepelend bedrijf: Network Company.

Nieuw ICT-talent gezocht
Network Company is samen met Telking en Webvanced gevestigd aan de Kokkel 10 in Noord-Scharwoude. Momenteel werken er 18 werknemers bij Network Company, 4 bij Webvanced en 2 bij Telking. Als groeiend bedrijf zoeken we continu naar nieuw ICT-talent: professionals die onze visie en betrokkenheid bij de klant delen.  

Continue ontwikkeling
De klant staat bij ons centraal. Wij spelen met innovatieve oplossingen in op ontwikkelingen waarvan we zien dat deze een grote rol gaan spelen voor onze klanten. Al vanaf 2008 ontwikkelen wij een eigen oplossing voor de cloud, zodat onze klanten een brede keuze hebben. Een eigen server, private cloud of public cloud? Wij geven onafhankelijk advies gericht op uw bedrijfsvoering.  

Brede dekking  
Als bedrijf uit Noord-Scharwoude komt 75 procent van onze klanten uit Noord-Holland. Daarnaast bedienen we klanten uit Utrecht, Zuid-Holland, Brabant en ook Duitsland en België. We verwachten in de toekomstvanuit meerdere locaties te gaan werken om een efficiëntere ondersteuning ter plaatse te kunnen bieden.

Network Company B.V.

Network Company B.V.

Broeker Werf 8, 1721 PC Broek op Langedijk

Telefoon: 0226-820840

Fax: 0226-344600

E-mail: info@networkcompany.nl