Carrière

Ben je op zoek naar een baan in de ICT? Werken bij Network Company doe je omdat je betrokken bent bij je klanten en voldoening haalt uit je werk. Daarnaast wil je altijd blijven leren en jezelf ontwikkelen in jouw vakgebied. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel belonen we met de vrijheid om je eigen projecten te leiden en je carrière zelf vorm te geven. Bij Network Company wordt het nemen van verantwoordelijkheid en het tonen van initiatief altijd gewaardeerd!

Meedenken vanuit de klant
Wij zoeken medewerkers die het als hun verantwoordelijkheid zien om onze klanten direct te helpen en de juiste oplossingen te bieden. Onze medewerkers denken mee vanuit de klant zodat de kosten beheersbaar blijven. 

No-nonsense
Network Company is een plat bedrijf. Wilco, onze directeur, sluit net zo makkelijk een nieuwe router aan als één van onze engineers. Wij communiceren direct en efficiënt.  

Werk vol uitdaging
Wij houden van uitdagingen. Wij helpen graag bijzondere klanten met varierende ICT-behoeften. Wij ontzorgen hen zodat zij de focus kunnen houden op hun bedrijf. Dat maakt je werk leuk en interessant. Als medewerker bij Network Company blijf je je ontwikkelen. Want net als ICT staan onze klanten ook niet stil.

Work hard, play hard
In een bedrijf dat er iedere dag volledig voor gaat om haar klanten zo efficiënt en volledig mogelijk te helpen, is prettig samenwerken een vereiste. Regelmatig teamuitjes, een vrijdagmiddagborrel en een informele werksfeer horen bij ons. Je krijgt een prima salaris, een veelzijdige baan en allerlei mogelijkheden voor training en je persoonlijke ontwikkeling. Bij Network Company ben je nooit klaar met leren.  

Werken bij Network Company
Zie je een goede match met Network Company? Bekijk onze vacatures of neem voor informatie contact op met personeelszaken via vacature@networkcompany.nl of telefoonnummer: 0226-820845.

vacatures

  • Support Engineer (m/v) fulltime
  • Senior System Engineer (m/v) fulltime
  • System Engineer (m/v) fulltime
  • Installatiemonteur ICT Infrastructuur (m/v) fulltime

Open sollicitatie

Zou je graag willen werken bij Network Company maar vind je geen passende vacature? Stuur ons je CV met  motivatie via vacature@networkcompany.nl. Wij maken graag kennis met je om te kijken waar je in onze organisatie zou kunnen passen.

Stage

Volg je een opleiding die aansluit bij de werkzaamheden binnen ons bedrijf en ben je op zoek naar een leerzame stage plek? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv naar: vacature@networkcompany.nl

Network Company B.V.

Network Company B.V.

Kokkel 10, 1723 HX Noord-Scharwoude

Telefoon: 0226-820840

Fax: 0226-344600

E-mail: info@networkcompany.nl